Image Alt

VÆGTTAB OG TRÆNINGSFORLØB

Mads’ case

CASE

I mere end 17 år har mit selvværd været helt i kælderen..

I ville ALDRIG have set mig i bar overkrop, da jeg simpelthen ikke kunne holde ud at se mig selv i spejlet. Derfor havde jeg stort altid t-shirt på når vi var på ferie. Jeg gik sjælendt i svømmehal. Og bare det at skulle gå i fællesbad gjorde jeg ikke – jeg ventede helst til jeg kom hjem. Men for 2 år siden fik jeg simpelthen nok af mig selv og måtte gøre noget ved det!

Jeg kontaktede Tartarus Gym hvor jeg fik Mikkell som personlig træner. Og han har ændret mit liv.. som i virkelig! Han gik fra at være en suveræn coach til en suveræn ven!

Nogen har spurgt hvad jeg gjorde og hvordan og jeg vil gerne fortælle lidt mere om det herunder. Jeg ved at mange har det på samme måde som mig – og mange ved måske ikke hvor de skal starte eller om det overhovedet kan lade sig gøre.. men det kan det! Jeg har idag smidt over 26 kg og har aldrig haft det bedre med mig selv..

Da jeg først startede, fik jeg nogle redskaber med på vejen. Ikke noget fast, andet end nogle øvelser jeg kunne lave derhjemme når det passede mig. Og ellers skulle jeg blot tænke på mit kalorieindtag – et valg jeg selv træffede. Da jeg efter en lang periode havde fået godt blod på tanden og kunne se der skete noget, kom jeg retur til Mikkell. Denne gang fik jeg en kostplan ud fra de madvarer jeg i forvejen spiste.

Jeg var helt overbevist om at den stod på uendelige mængder grøntsager og skyr. Men lige modsat! Jeg spiser toastbrød med ost til morgenmad. Får rugbrød med pålæg til frokost. Og må endda spise hakkebøffer med sovs til aftensmad. Og selvfølgelig en masse frugt til at fylde resten af dagen. Alt den lækre mad kombineret med et hjemmetræningsprogram (grundet corona tiden som dukkede op en uge efter jeg var startet) gjorde at jeg tabte 4.4 kg på 4 uger!

Og jeg giver den stadig gas 6 dage om ugen…

For 2 år siden nåede jeg en vægt jeg græd over. Og nu kan jeg smide t-shirten og vise mig frem på de sociale medier… En personlig sejr i mit liv!!!

Så jeg tør godt stå inde for at hvis du har det som jeg havde det, så er der hjælp at hente! Og du kan sagtens nå dit mål med den rette vejledning. Havde jeg valgt at blive hos Mikkell fra starten i stedet for at klarer mig selv, havde jeg også nået mit mål lang tid før!

FØR

EFTER

MADS' CASE

Det er aldrig for sent at ændre sit liv!

Og jeg vil varmt anbefale alle at kontakte de skønne mennesker hos Tartarus Gym – uanset om det er for vægttab, muskelopbygning eller hvis du døjer med smerter i ledene.

De forstår virkelig at gøre en forskel og er ikke som andre personlige trænere jeg er stødt på!

Close