Image Alt

Fysioterapi uden henvisning

Priser

Priser med og uden tilskud

Fysioterapi uden henvisning

Hos Tartarus Gym behøver du ingen henvisning, da vi er uden ydernummer. Du kan derfor allerede i dag booke din tid uden at konsultere din egen læge.

 

Tilskud og rabatter

Klinikken samarbejder med PensionDanmark om fysioterapi. Har du sundhedsordning i PensionDanmark, kan du se mere om dine muligheder på pension.dk/sundhed.

 

Er du studerende, pensionist eller medlem af Sygeforsikringen “danmark” har du mulighed for at få tilskud eller rabat – tag kontakt til os for at høre mere.

 

 

Ydelse Pris Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” Din pris
Fysioterapi, førstegangsbehandling 649,- 133,- 516,-
Fysioterapi, normalbehandling 649,- 88,- 561,-
Hjemmebehandling, første besøg 1298,- 143,- 1145,-
Hjemmebehandling 1298,- 98,- 900,-
Personlig træning 649,- 0,- 649,-
Vægttabskonsultation 649,- 0,- 649,-

Hver ydelse har en varighed af 50 min* 

 

Regler for afbud

Afbud skal senest ske 24 timer før din aftale. Afbud kan ske telefonisk, gennem mail, på sms eller messenger. Er der under 24 timer til vores aftale og du melder afbud opkræves gebyr på den bookede behandling – det samme gælder for udeblivelser.

TARTARUS
Fysioterapeut & Træner

Mikkell Monrad

Mikkell er uddannet fysioterapeut og har i over 10 år arbejdet med blandt andet personlig træning og genoptræning af akutte og længerevarende skader.

Mikkell har siden 2010 været uddannet fitnessinstruktør og personlig træner. Han har efterfølgende brugt sin tid på at blive klogere på træning og sundhed, og har derfor øget sine kompetencer gennem kurser og andre relevante sundhedsfremmende uddannelser, samt arbejdet i Key2Fitness, Fitness World og SATS. Herefter søgte Mikkell nye udfordringer og søgte ind på fysioterapeutuddannelsen, som han færdiggjorde januar 2020, og glæder sig til at dele ud af sine kompetencer.

Fysioterapeut & Træner

Christoffer Eberhard

Christoffer er uddannet fysioterapeut, med fagligt fokus indenfor styrketræning, smertebehandling og genoptræning. Foruden sin uddannelse som fysioterapeut, har han tilegnet sig yderligere kompetencer gennem kurser og foredrag. Udover sin daglige gang hos Tartarus Gym, læser Christoffer også til kandidat i fysioterapi.

VORES LOKALER

KONTAKT OS

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

INDGANG

KONSULTATION

Fysioterapi

TRÆNING

Close