Image Alt

BLIV

Smertefri

BLIV SMERTEFRI

De fleste mennesker forstår smerter som værende relateret til en skade. Smerterne vil opstå i forbindelse med skaden, og vare indtil skaden er helet. Her er forløbet med smerter simpelt, og sammenhængen mellem skade og smerter er høj. I nogle tilfælde er det dog sådan, at smerter varer længere end forventet, i forhold til skadens forventede helingstid. Her vil smerterne typisk blive beskrevet som længerevarende smerter eller kroniske smerter. Som fagterm betyder kroniske smerter blot, at smerterne har stået på mere end 3-6 måneder, eller længere end den forventede helingstid for eventuel skade. Jo længere tid smerterne varer ved, jo mere komplekst vil forløbet være, og des mindre sammenhæng vil der være mellem den potentielle skade og smerterne. I virkeligheden er smerter dog altid komplekse, og påvirket af mange faktorer, uafhængigt om de er akutte og tydeligt relateret til en skade, eller om de er længerevarende og/eller ikke tydeligt relateret til en skade.

Hos Tartarus Gym er vi smertenørder, og har en helhedsorienteret tilgang til behandling af smerter. Dette hvorvidt de er opstået akut eller har varet længe. Vi har fokus på at hjælpe dig tilbage til at kunne de ting som smerterne begrænser dig fra, og få en bedre forståelse for, hvordan du takler dine smerter. Dette gør vi igennem samtaler, adfærdsændringer, patientuddannelse og træning.

T-GYM

CASE

Jens havde døjet med smerter i sine hånd- og ankelled i lidt over et år pga. seneskedehindebetændelse. Jens havde prøvet forskellige behandlinger, men ingen af dem havde en varig effekt på hans smerter, som begrænsede Jens i hans dagligdag og i hans træning. Hør Jens fortælle om hele hans forløb og hvorfor han valgte Tartarus Gym i videoen.

CASE
Close