Image Alt

ØG DIN LIVSKVALITET MED

Vægttab

VARIGT VÆGTTAB

Vægttabsbranchen kan være en jungle at bevæge sig i. Overalt bliver man bombarderet med nye slankekure, tricks til hurtige vægttab, myter om mad og selvmodsigende vægttabsmetoder. Disse kommer fra annoncer, tv-udsendelser, venner, familie og kollegaer. Derudover kan der hos mennesker med overvægt eller fedme også være forbundet skam og social stigma, da de selv eller andre tit giver dem skylden for deres overvægt.

Dog viser forskning, at øget vægt i befolkningen bedst forklares igennem en øget adgang til energirige madvarer. Dette kaldes af nogen det fedmefremmende samfund. Nogle individer er altså grundet deres genetik mere tilbøjelige til at tage på i et miljø med større tilgængelighed af mad, hvilket i høj grad forklarer hvorfor nogen bliver overvægtige i det moderne samfund, mens andre ikke gør. Samtidigigt viser forskning, at selv de mest indgribende vægttabsinterventioner ikke virker særligt godt. Det er altså svært at være overvægtig, og det er svært at gøre noget ved, specielt hvis man er alene om det.

Hvis du ønsker hjælp til vægttab og kostvejledning er du velkommen til at kontakte os.

T-GYM

CASE

Camilla opsøgte Tartarus Gym, fordi hun havde brug for nogle værktøjer til at komme i gang med et fast træningsprogram og en sundere kost. Hun havde tidligere fået hjælp af Mikkell, og derfor vidste hun at Tartarus Gym var stedet, hvor hun kunne få den hjælp hun søgte. Hør hende fortælle om sit forløb i videoen.

CASE
Close